Your guide for real estate investments

Casa de vanzare model Ruxandra


  • Casa de vanzare pe parter, formata din living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 terase
  • Suprafata utila totala: 86,78 mp

Pretul la cheie:  

Pretul este calculat pentru o casa cu teren de 612 mp si include si pretul terenului.

 


Prezentare

Casa de vanzare  Ruxandra

Putine cartiere de case noi de vanzare in  Timisoara ofera o diversitate de proiecte. In Serena gasesti peste 40 de modele de case de vanzare.

Va  propunem casa pe parter Ruxandra, o casa noua de vanzare, pe parter, la pretul de  euro + TVA. Pretul exprimat este pentru casa cu teren de 612 mp. Vindem case la cheie cu toate utilitatile.

Aceasta este o casa cu 2 dormitoare, living, bucatarie inchisa, 2 bai si 2 terase.
 
Structura suprafetei utile
 
Avem o terasa la intrarea in casa, un hol, living+loc de luat masa, doua dormitoare, doua bai, o bucatarie si o terasa in spatele casei cu acces din living.
Livingul are o suprafata de 24,96 mp,  orientat spre gradina; bucataria este inchisa cu o suprafata de 8,45 mp; la cerere bucataria se poate deschide formand un open space cu livingul.
Terasa este acoperita, are 13,96 mp, este placata cu gresie antiderapanta si ofera posibilitatea amenajarii unui spatiu potrivit pentru a lua masa pe timpul verii.
Toate casele de vanzare din Serena au terasa realizata pe fundatii continue de beton.
 
Daca deja cauti case de vanzare Timisoara si nu ai gasit nimic pe placul tau, poti alege dintre cele 40 de modele de arhitectura propuse de noi in Serena. Sau poti construi in regie proprie orice casa doresti putand sa te bazezi pe tot sprijinul nostru.

Este o casa care se vinde la cheie cu specificatia ca daca se foloseste caramida aparenta la placarea fatadei costurile cresc proportional cu costurile materialului. In pret este inclusa finisarea cu tencuiala decorativa mosaik.