Your guide for real estate investments

Prezentare generala

          

 

        Cartierul de case de vanzare Serena Residence Timisoara

  

             Pentru cei care doresc sa cumpere o casa noua in Timisoara, construim la comanda pe parcelele de teren  din Cartierul Serena Residence, modele de case de vanzare proiectate de echipa noastra de arhitecti, structuristi, ingineri proiectanti de instalatii termice/sanitare electrice.

             Avem mai multe modele de case de vanzare  de 120 mp individuale cu teren de casa mare ,pe care le puteti studia  pe site-ul nostru.

Prin standardizarea caselor am obtinut preturi bune si va puteti baza pe o echipa de oameni cu experienta care va obtine pentru dumneavostra toate autorizatiile, avizele necesare construirii casei.Mai mult aveti avantajul ca santierul este supravegheat de ingineri ai firmei Sedako si ca aveti garantia utilizarii de material de calitate si a unei executii bune.
De aceea casele construite de noi au sloganul case bine construite bucuria intregii familii.

              O casa de vanzare in Timisoara sub 100.000 euro, bine construita, cu toate utilitatile: apa, gaz, canal, current, fibra optica, iluminat stradal, drumuri, trotuare si spatii verzi, este foarte greu de gasit.
Am vandut 246 de parcele pentru case in Cartierul Serena Timisoara.Increderea acordata de cei 246 de cumparatori face ca acest cartier sa reprezinte o dezvoltare imobiliara de succes.
Vezi testimonialele clientilor nostri.

              In luna iulie 2009, Sedako a inceput constructia primei case in cartierul rezidential Serena. In prezent in cartierul Serena sunt construite 188 de case; dintre acestea 73 au fost construite de Sedako iar 115 in regie proprie.
Fiind dezvoltat pe o suprafata de 50 ha de teren, Cartierul rezidential Serena Residence va fi unul dintre cele mai mari cartiere rezidentiale periurbane din Timisoara si va numara la final 482 de unitati locative.

              Cartierul Serena Residence cuprinde case de vanzare cu suprafete utile medii, sub 120 mp, pentru ca 80% dintre cei care isi cauta in prezent o locuinta se orienteaza catre o casa medie din punct de vedere a suprafetei, care presupune chetuieli mai mici, atat cu investitia initiala cat si cu mobilarea si intretinerea lunara ulterioara.

               Puteti alege o casa din modelele de case, prezentate pe site, cu mai multe variante de functionalitate. 

               Cei care au cumparat deja sunt oameni tineri, cupluri noi formate sau familii tinere cu copii, cu medie de varsta pana in 35 de ani, care lucreaza in domenii ca: soft, finante, juridic, medicina, cu pregatire superioara si care aleg sa cumpere o casa cu o gradina de minim 612 mp in defavoarea unui apartament la bloc.

               Dezvoltatorul  Sedako Group al cartierului  de case Serena Residence, isi concentreaza atentia si investitiile asupra extinderii retelelor de utilitati in tot cartierul precum si pavarea strazilor, pentru ca aceia care cumpara case  sau teren de casa in acest cartier sa se poata bransa imediat la utilitati.

 

 
 
 Localizare
 
            Cartierul rezidential de case de vanzare Serena Residence este localizat la sud-est de Timisoara, intre localitătile Moşnita Noua şi Moşnita Veche la aproximativ 5 km de ultima statie de tramvai din fata Complexului de birouri Optica; 
Pentru mai multe detalii privind localizarea exacta a Cartierului Serena Residence Timisoara, vizitati pagina de Localizare
 
  
Utilitati:
 
            Cartierul rezidential de case de vanzare  Serena Residence beneficiază în prezent de toate utilitatile si anume: drum de acces pavat, strazi pavate, iluminat stradal, curent electric, gaz, apa potabila si canalizare de la reteaua publica a orasului Timisoara, retea RDS din fibra optica pentru internet, televiziune si telefonie.
 
            Strazile care in prezent sunt pietruite vor fi pavate pe masura ce reteaua de apa potabila si canalizarea vor fi extinse si vor fi construite case pe aceste strazi pentru a nu deteriora pavajul.
 
• Strazile din cartierul Serena Residence sunt executate la nivel de strazi pietruite in totalitate si o parte dintre ele sunt deja pavate: Castanului, Margaretei, Frasinului, Serena, Crinului, Salciei, Maslinului.
 
• Retelele de iluminat public stradal sunt executate in totalitate in cadrul cartierului
• Reteaua de gaz este functionala si executata in tot cartierul
• Reteaua de alimentare cu apa este functionala pe strazile pe care sunt construite case
• Reteaua de canalizare este functionala pe strazile: Castanului, Margaretei, Frasinului, Serena, Crinului, Salciei, Maslinului, Gladiolei, Magnoliei in zona de case construite.
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina de
Utilitati
 
 
 Lista de preturi terenuri case
 
           
 In cartierul de case de vanzare Serena Residence Timisoara exista 5 nivele de pret pentru terenurile de casa in functie de apropierea de utilitati si de cele 173 case construite deja in cartier.
Va invitam sa consultati sectiunea Modelele de case si preturile acestora

 

 Mediu

Cartierul Serena beneficiaza de o suprafata de spatii verzi de 27. 588 mp, distribuite in zone de parcuri si spatii verzi de aliniament.

Pe spatiile verzi de aliniament - zonele cuprinse intre trotuare si drum - va fi plantat gard viu, asa cum se poate vedea din imaginile alaturate de pe strada Castanului.