Your guide for real estate investments

Galerie imagini

 Ansamblul Rezidential Iris

  

Design interior propus pentru apartamentele din Iris 7

 

Pentru fiecare apartament de vanzare de 2 si 3 camere din Iris 7, aveti propuneri de design interior care sa va ajute in a va face o idee despre cum va arata viitoarea dumneavoastra locuinta.


  

Mobilari ale apartamentelor din Iris 7 conform schitelor de arhitectura

 

Mai jos puteti vedea pentru fiecare apartament/fiecare coloana mobilarile propuse de arhitect in functie de care noi am prevazut prizele la bucatarie, prizele din dormitor, priza de cablu TV si ce au inclusiv deschiderile de usi, de camera si de balcon. Astfel se asigura o circulatie fluida in fiecare apartament. 


 

Schite de arhitectura ale apartamentelor din Iris 7

Mai jos puteti vedea cotele exacte de la fiecare perete al apartamentului din Iris 7 prezentate pe coloana.

 

Deoarece exista diferente intre schitele de apartamente pe coloana, va rugam sa urmariti pagina de prezentare detaliata a fiecarui apartament, pentru apartamentul care va intereseaza.
Schitele de mai jos sunt aferente apartamentelor standard de pe coloana.

  

Imagini cu exterioarele blocului Iris 7 care se afla in constructie

 

Noul bloc Iris 7 construit de noi in nordul orasului Timisoara pastreaza in principiu acceasi linie arhitecturala a blocurilor Iris construite din 2009 pana acum. Fatadele isi pastreaza culorile si se merge pe acelasi principiu al ferestrelor mari pana la podea pentru a se asigura o lumina naturala cat mai buna. O noutate este ca am marit suprafata balconului cu 30%.