Your guide for real estate investments

Teren pentru case de vanzare in Serena Residence

Intra sa vezi lista de preturi pentru teren de casa in Serena Residence Timisoara aici.

Alegeti un teren pentru casa  in cadrul cartierului Serena Residence dezvoltat de  Sedako Group in Timisoara.

Indiferent daca sunteti interesat de constructia unei case de vanzare model de arhitectura  standard oferit de noi sau  doriti sa construiti propriul dumneavoastra model de casa in regie proprie, alege un teren de vanzare in functie de suprafata si front stradal din lista de preturi.

Exploreaza preturile pentru fiecare parcela de teren disponibila la vanzare si vezi harta cartierului unde sunt marcate cu rosu parcelele de teren pe care exista deja construite case si astfel poti alege un teren de casa in imediata apropiere a celor 173 de case deja construite in Serena Residence.

 

Vezi si harta cartierului de case de vanzare aici 

Dezvoltatorul Sedako Group activeaza in piata imobiliara din Timisoara de peste 20 de ani si increderea acordata de catre cei peste 200 de clienti multumiti care au achizitionat un teren in cartierul Serena Residence sta marturie a seriozitatii cu care ne-am implicat in acest proiect.
 
Exista 4 nivele de pret a terenurilor de casa in Serena anume : 30,32,35,40 Euro/mp. Toate acestea sunt calculate exact in tabelul lista de preturi pe care-l puteti accesa si in care aveti publicate doar parcelele disponibile la vanzare.De asemenea tabelul va permite sa sortati dupa suprafata,front stradal daca acesta reprezinta un criteriu in alegerea parcelei.

 

In Serena Residence Timisoara majoritatea parcelelor de teren de casa de vanzare au 6-700 mp dar exista si suprafete mai mari :

 

--> 25 parcele de teren intre 700-800 mp ;

 

--> 11 parcele de teren intre 800-900 mp;

 

--> 18 parcele de teren mari cu suprafete intre 900-1100 mp

 

Parcele de teren de vanzare in Timisoara cu utilitati se gasesc la preturi de peste 120 euro/mp in timp ce in Mosnita care este prima localitate pe iesirea de S-E terenurile cu utilitati sunt mai accesibile ca pret.