Despre noi

Despre noi

Sedako Group activeaza in domeniul imobiliar in Timisoara incepand cu 1994. Din 2007 intreaga activitate este focalizata pe dezvoltare imobiliara.

Contactul cu piata si investitiile constante in cercetare si studii de piata imobiliara locala au avut un rol important in determinarea corecta a dimensiunilor si pretului pentru fiecare locuinta construita de Sedako.

Acest aspect face ca principalele proiecte dezvoltate in prezent, complexul de blocuri IRIS si cartierul rezidential Serena, sa inregistreze progrese constant.

Valorile noastre sunt: profesionalismul,atentia la detalii,comunicarea transparenta si onesta cu clientii.

Orice client Sedako este consiliat cu profesionalism, indrumat spre sursele de informatii obiective despre piata imobiliara si sprijinit in relatia cu banca pentru obtinerea contractului de credit.

Sedako a construit in timp o cultura organizationala puternica bazata pe caracterul oamenilor care formeaza echipa Sedako, care inainte sa fie oameni foarte bine informati in domeniul lor, trebuie sa se manifeste cu onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

In agentia Sedako strategia de abordare a clientului in procesul de vanzare este una singura: furnizarea de informatii corecte si prompte pentru fiecare solicitare. Echipa de vanzari este formata din oameni cu pregatire superioara, al caror comportament este bazat pe onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

Apartamente noi de vanzare in ansamblul de blocuri IRIS

Proiectul IRIS insumeaza 10-12 blocuri regim p+7, p+8 situate in zona de Nord al orasului si cuprind apartamente de vanzare cu o camera, cu doua camere si 3 camere in cea mai mare parte decomandate, moderne cu ferestre foarte mari si dotari de calitate superioara.

Prin ce se diferentiaza apartamentele de vanzare din blocurile noastre:

 • apartamente de vanzare decomandate,bine realizate care nu isi pierd valoarea in timp.
 • apartamente de vanzare moderne cu ferestre mari si bucatarii open-space care se adreseaza oamenilor cu un stil de viata modern.
 • apartamentele de vanzare din blocurile Iris sunt foarte atent gandite si compartimentate oferind suprafete utile mari
 • suprafete vitrate mari deschise catre balcoane cu suprafata medie 8-10mp.
 • ​aerisire si ventilatie naturala a bailor prin ferestre.
 • izolare termica foarte buna care asigura cheltuieli de intretinere mici.
 • apartamente de vanzare inteligente . Senzori de efractie de inundatie si de incendiu
 • apartamentele de vanzare se livreaza cu toate finisajele anume :​placarile cu gresie faianta, podele, realizate integral si pereti zugraviti in alb.

 

 Case de vanzare in cartier Serena

Proiectul Serena cuprinde un numar de 482 de parcele de vanzare cu destinatie case in regim p+m. Principiul de dezvoltare al cartierului este bazat pe eforturile dezvoltatorului de a asigura utilitatile apa, gaz, canal, current. Peste 12 de modele de arhitectura de case de vanzare au fost concepute impreuna cu echipele de arhitecti colaboratori.

Prin ce se diferentiaza casele de vanzare din cartierul  Serena:

Case de vanzare individuale cu terenuri de 600-800 mp.

 • Termen de finalizare de la semnarea antecontractului de 8 luni
 • Suprafata casei  de maxim 120 mp utili
 • Case de vanzare individuale in regim P+M
 • Poti alege din 34 de proiecte de case de vanzare
 • Finisaje integrale, zugraveli, gresie, faianta, obiecte sanitare, calorifere, centrala si usi
 • Echipa de proiectanti si ingineri ai Sedako urmareste in proiectare si executie fiecare casa.

 Flexibilitatea de compartimentare a caselor de vanzare din cartierul rezidential Serena este gandita in asa fel incat locuintele sa fie adaptabile la fiecare tip de familie si situatie specifica.
Apa, gaz, canal, curent, asfalt existente in cartierul Serena.