Your guide for real estate investments

Despre noi

Dezvoltatorul imobiliar Sedako Group activeaza in Timisoara incepand cu 1994. Din 2007 intreaga activitate este focalizata pe dezvoltare imobiliara. Contactul cu piata si investitiile constante in cercetare si studii de piata imobiliara locala au avut un rol important in determinarea corecta a dimensiunilor si pretului pentru fiecare locuinta construita de Sedako.

Acest aspect face ca principalele proiecte dezvoltate in prezent, complexul de blocuri IRIS si cartierul rezidential Serena, sa inregistreze progrese constante.

Valorile noastre sunt profesionalismul, atentia la detalii,comunicarea transparenta si onesta cu clientii.

Orice client Sedako este consiliat cu profesionalism, indrumat spre sursele de informatii obiective despre piata imobiliara si sprijinit in relatia cu banca pentru obtinerea contractului de credit.

Sedako a construit in anii de activitate o cultura organizationala puternica bazata pe caracterul oamenilor care formeaza echipa Sedako, care inainte sa fie oameni foarte bine informati in domeniul lor, trebuie sa se manifeste cu onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

In agentia Sedako strategia de abordare a clientului in procesul de vanzare este una singura: furnizarea de informatii corecte si prompte pentru fiecare solicitare si nu inducerea in eroare prin omisiune pentru a face o vanzare cu orice pret.

Echipa de vanzari este formata din oameni cu pregatire superioara, al caror comportament este bazat pe onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

Despre proiectele noastre


Increderea clientilor care au cumparat in blocurile IRIS, transformand acest complex rezidential in cel mai important succes in domeniul dezvoltarilor imobiliare in Timisoara 

Ansamblul de blocuri IRIS

Proiectul IRIS aflat in derulare insumeaza 10-12 blocuri regim p+7, p+8 situate in zona de Nord al orasului si cuprind apartamente cu o camera, cu doua camera si 3 camere in cea mai mare parte decomandate, moderne cu ferestre foarte mari si dotari de calitate superioara.

Prin ce se diferentiaza apartamentele de vanzare din blocurile noastre:

 • apartamente de vanzare decomandate bine realizate care nu isi pierd valoarea in timp.
 • apartamente de vanzare moderne cu ferestre mari si bucatarii open-space care se adreseaza oamenilor cu stil de viata si o mentalitate moderna.
 • apartamente de vanzare cu suprafete utile foarte atent gandite si compartimentate
 • apartamente de vanzare cu suprafete vitrate mari deschise catre balcoane cu suprafata medie 8-10mp.
 • ​aerisire si ventilatie naturala a bailor prin ferestre.
 • izolare termica foarte buna care asigura cheltuieli de intretinere mici.
 • apartamente de vanzare inteligente . Senzori de efractie de inundatie si de incendiu
 • apartamentele se livreaza cu toate finisajele anume :​placarile cu gresie faianta, podele, realizate integral si pereti zugraviti in alb.

 

Cartierul de case serena

Proiectul Serena aflat in derulare cuprinde un numar de 450 de parcele cu destinatie case in regim P+M. Principiul de dezvoltare al cartierului Serena este bazat pe eforturile dezvoltatorului de a asigura utilitatile apa, gaz, canal, current.Peste 34 de modele de arhitectura de case de vanzare au fost concepute impreuna cu echipele de arhitecti colaboratori. 

Prin ce se diferentiaza Casele de vanzare din cartierul Serena:

 • Case de vanzare individuale cu terenuri de 600-800 mp.
 • Termen de finalizare de la semnarea antecontractului de 8 luni
 • Suprafata casei de vanzare de maxim 120 mp utili
 • Case individuale in regim P+M
 • Poti alege din 34 de proiecte de case.
 • Finisaje integrale, zugraveli, gresie, faianta, obiecte sanitare, calorifere, centrala si usi.
 • Echipa de proiectanti si ingineri ai Sedako urmareste in proiectare si executie fiecare casa.
 •  Flexibilitatea de compartimentare a caselor din Serena este gandita in asa fel incat locuintele sa fie adaptabile la fiecare tip de familie si situatie specifica.
 • Apa, gaz, canal, curent, asfalt existente in cartierul Serena.

Vezi detalii pe Site-ul  http://serenaresidence.ro

 
 

Dimensiunile apartamentelor si caselor construite de Sedako cat si functionalitatea lor s-au stabilit in faza de lucrari de arhitectura in corelatie directa cu cererea din piata, puterea de cumparare si dinamica acordarii creditelor de catre banci.

Acesta este motivul pentru care Sedako, spre deosebire de ceilalti dezvoltatori imobiliari, livreaza apartamente noi la cheie cu preturi adaptate contextului imobiliar actual. Preturile in jur de 1050 euro/ metru patrat util sunt accesibile, dovada nivelul vanzarilor. Politica de preturi adoptata este una de corelare directa cu cererea cat si o exprimare simpla si transparenta a pretului. Intotdeauna preturile Sedako se vor referi doar la suprafata utila, pentru a comunica simplu si transparent cu clientii.

Credem ca detaliile tehnice referitoare la parti comune indivize si indicatori de urbanism nu privesc direct utilizatorul final.

La dimensionarea suprafetei apartamentelor cat si a preturilor de vanzare, tinem cont de indicatori imobiliari specifici pietei locale. Preturile apartamentelor construite de Sedako Group vor fi intotdeauna direct relationate cu nivelul chiriilor din piata locala, si acest fapt face ca preturile noastre sa fie accesibile.

Echipa de proiectanti si ingineri ai Sedako urmareste in proiectare si executie flexibilitatea de compartimentare in asa fel incat locuintele sa fie adaptabile la fiecare tip de familie si situatie specifica.

 

 

   

 

Despre site

Principala interfata a firmei cu piata este chiar pagina noastra de web. Pentru aceasta suntem intr-un proces continuu de imbunatatire a detalierii informatiei, postarea in timp real a oricarei modificari in modul de lucru, in pretul locuintelor si despre progresele constructiei.De-aceea am introdus capitole de jurnal de santier unde gasiti date actualizate saptamanal, putand astfel sa va supravegheati mersul constructiei locuintei dumneavoastra.

Vom introduce in curand un mijloc de comunicare rapid cu clientii deoarece avem nevoie de feedback de la potentialul client Sedako prin lansarea unor forumuri de discutii focusate pe cele doua ansambluri rezidentiale dezvoltate de Sedako: Complexul de blocuri IRIS si Cartierul rezidential SERENA.