Your guide for real estate investments

Teren in zona Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T.)

Terenul cu suprafata de 21.000 mp este foarte bine pozitionat pentru o dezvoltare industriala, fiind situat intr-una din cele mai dinamice zone industrial tehnologice a orasului, la o distanta de 220 m de Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T). 


Localizare

Terenul este situat in partea nordica a municipiului Timisoara, intr-una din cele mai dinamice zone industrial tehnologice a orasului, la o distanta de 220 m de Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T). Locatia este accesibila din Calea Torontalului, Drum National (DN 6) care face legatura cu punctul de trecere al frontierei Cenad-Kisombor, aflat la o distanta de 75 km. Click aici pentru localizarea terenului pe harta Google .

Vecinatati

Terenul este situat in apropierea fabricilor Coca Cola, Flextronics, Agil, Icco EMT Timisoara, SCA Packaging Romania.

Descriere

Suprafata: Terenul are suprafata de 21.000 mp si front stradal de 55 m la un drum  public. Terenul are forma dreptunghiulara cu dimensiunile 55 x 382 m.

Urbanism: Pentru acest teren este in curs de elaborare Planul Urbanistic Zonal „Constructii industriale nepoluante, depozitare, servicii, birouri”. Termenul de finalizare al planului urbanistic zonal este martie 2018.

Indicatorii urbanistici si accesul

Conform Planului urbanistic cu caracter director, indicatorii urbanistici vor fi:
- regim de inaltime maxim Parter- pentru depozite si hale, respectiv P+2E pentru corpuri administrative
- procentul de ocupare al terenului: maxim 55%
- coeficientul de utilizare a terenului: 1.

Accesul
Locatia este accesibila din Calea Torontalului, Drum National (DN 6) care face legatura cu punctul de trecere al frontierei Cenad-Kisombor, aflat la o distanta de 75 km. Terenul este accesibil folosind reteaua de drumuri asfaltate din cadrul Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T).

Utilitati

Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T) , aflat la o distanta de 220 m de teren, este racordat la reteaua de canalizare si la retelele de alimentare cu apa, curent electric,gaz si retea de telefonie/internet. In functie de necesitatile cumparatorului, pot fi intocmite proiecte de extindere a acestor retele pentru a asigura alimentarea obiectivelor dorite; in pretul terenului intra si proiectarea si obtinerea autorizatiilor de constructie pentru aceste utilitati. Vanzatorul se afla in posesia acordului CJT Timis - proprietarul P.I.T.T - de a se racorda la retelele de apa, canal, gaz, electricitate, telefonie si de a folosi accesul din DN 6, precum si drumurile interioare ale P.I.T.T.

Pret, modalitati de plata si propunere de dezmembrari

Pretul acestui teren este de 15 EUR/mp pentru intreaga suprafata de 21.000 mp.

Terenul se poate vinde si dezmembrat in parcele, dimensiunile si suprafetele fiind discutate direct intre vanzator si cumparator.
Terenul poate fi impartit in parcele mai mici pornind de la dimensiunile minime 43.5 x  43.5 m - vezi schita -  si crescand gradual pana la orice suprafata dorita de cumparator. Pentru fiecare parcela se asigura curent electric, gaz, apa, canalizare si acces pe drum asfaltat. Pretul de vanzare este de 15 euro/mp, la care se adauga costul tuturor utilitatilor, ajungand la 35 euro/mp.

 

Va prezentam aici planul terenului.