Your guide for real estate investments

Teren la Marea Neagra

Teren pentru constructii la Marea Neagra!
24 de parcele pentru case


1.PARCELE

Aflata intr-o zona linistita, cuprinsa intre rezervatia Biosfera Delta Dunarii la nord si statiunea Navodari la sud, si beneficiind de o vedere frumoasa la Marea Neagra, zona Corbu  reprezinta locatia ideala pentru constructia unei case de vacanta; mai mult este ultima zona cu plaja salbatica, nepoluata in genul statiunii Vama Veche din anii ' 80.

Zona este la inceputul urbanizarii, beneficiind in ultima perioada de investitii in infrastructura.
Va oferim 24 de parcele de teren cu suprafetele de 672 mp, aflate pe raza localitatii Corbu, la doar 800 m de plaja si 1,7 km de lacul Corbu. Ca utilitati la mica distanta se afla drumul betonat percum si conductele de gaz, curent si apa potabila de la reteaua localitatii Corbu. Canalizarea va fi asigurata prin fosa ecologica.

Sedako Group, dezvoltator de incredere pe piata rezidentiala timisoreana, vine in intampinarea familiilor si cuplurilor tinere care doresc sa isi construiasca o casa de vacanta, oferind oportunitatea de achizitionare a unei parcele pe litoralul Marii Negre.

Va oferim spre vanzare un numar de 24 de parcele fiecare avand suprafata de 672 mp, cu dimensiunile de 24,74 x 27,19 m la pretul de 30 EUR/mp + TVA = 36 EUR/mp. Pretul unei astfel de parcele este, asadar, de 23.990 EUR.

Toate antecontractele de vanzare-cumparare vor fi incheiate notarial, iar contractul de vanzare-cumparare se va semna dupa achitarea integrala a pretului parcelei.

2.TEREN PENTRU DEZVOLTATORI

De-asemenea pentru dezvoltatori, Sedako Group vinde doua suprafate de teren: una de 3 ha cu dimensiunile de 57 x 526 m, cu un front stradal la drum betonat de 57 m la pretul de 35 euro/mp si una de 2 ha cu dimensiunile de 301 x 76 x 219 x 109, cu un front stradal la drum betonat de 109 m la pretul de 40 euro/mp. Distanta pana la plaja este de numai 400 m, in cazul suprafetei de 3 ha, respectiv 250 m in cazul celei de 2 ha. Terenurile dispun de acces pe drum betonat, electricitate, apa potabila de la reteaua localitatii Corbu si conducta de gaze.
Terenul se preteaza foarte bine la constructia de locuinte de vacanta, privelistea fiind una deosebita.
Ceea ce deosebeste acest mic “colt de rai” de celelalte plaje, este lipsa totala a algelor de orice fel; localnicii din Corbu spun ca plaja lor nu a fost niciodata invadata de valuri de alge ce dau batai de cap autoritatilor din alte statiuni; de vina ar fi curentii maritimi; de asemeni latimea plajei este impresionanta de 450 m.
Aici nu veti intalni vanzatorii galagiosi de pe alte plaje, muzica isterica din alte statiuni sau omniprezentele umbrelute si sezlonguri; este o liniste totala, aproape nefireasca intrerupta doar de valurile care se sparg. Dar pentru a va convinge cel mai bine faceti o vizita in aceasta ministatiune – Corbu.

3. TEREN PE MALUL LACULUI CORBU

Pentru aceia care vor sa-si construiasca o casuta pe malul lacului Corbu, Sedako pune la dispozitie o suprafata de 30.000 mp si una de 25.000 mp. Acestea sunt situate la 200 m de malul lacului, lac pe care se poate naviga cu barca, cu hidrobicicleta sau se poate pescui. Terenurile au dimensiunile de: 629 x 48 m cel de 30.000 mp si 335 x 119 x 440 x 66 cel de 20.000 mp.
Drumul de acces este de pamant. Pretul este imbatabil de 5 EUR/mp.