Your guide for real estate investments

 

           
          
      

 

           

 

  Prezentare cartier de case de vanzare

         Serena Residence Timisoara

   

 

             Pentru cei care doresc o casa in Timisoara, construim la comanda pe terenurile de casa situate in Cartierul de case de vanzare Serena Residence. Gasiti o diversitate mare de  modele de case individuale  de vanzare toate proiectate de echipa noastra de arhitecti, structuristi, ingineri proiectanti de instalatii termice/sanitare electrice.

            Avem 14 modele de case pe care le puteti studia de pe site-ul nostru dintre care puteti alege.Prin standardizare am obtinut preturi bune si va puteti baza pe o echipa de oameni cu experienta care va obtine pentru dumneavostra toate autorizatiile, avizele necesare construirii casei.Mai mult aveti avantajul ca santierul este supravegheat de ingineri ai firmei Sedako si ca aveti garantia utilizarii de material de calitate si a unei executii bune.
De aceea casele construite de noi au sloganul case bine construite bucuria intregii familii.

           O casa de vanzare in Timisoara, bine construita, cu toate utilitatile: apa, gaz, canal, current, fibra optica, iluminat stradal, drumuri, trotuare si spatii verzi, este foarte greu de gasit.
Am vandut 246 de parcele pentru case in Cartierul Serena Residence Timisoara.Increderea acordata de cei 246 de cumparatori face ca acest cartier sa reprezinte o dezvoltare imobiliara de success.
Vezi testimonialele clientilor nostri.

          In luna iulie 2009, Sedako a inceput constructia primei case in cartierul  Serena Residence. In prezent in cartierul Serena Residence  sunt construite 188 de case; dintre acestea 73 au fost construite de Sedako iar  alte 115 case au fost construite  in regie proprie de catre cumparatori terenurilor.


Fiind dezvoltat pe o suprafata de 50 ha de teren, Cartierul  Serena  Residence va fi unul dintre cele mai mari cartiere rezidentiale periurbane din Timisoara si va numara la final 482 de unitati locative.

         Cartierul Serena Residence cuprinde case cu suprafete utile medii, sub 120 mp, pentru ca 80% dintre cei care isi cauta in prezent o locuinta se orienteaza catre o casa medie din punct de vedere a suprafetei, care presupune chetuieli mai mici, atat cu investitia initiala cat si cu mobilarea si intretinerea lunara ulterioara.

          Cei care au cumparat deja sunt oameni tineri, cupluri noi formate sau familii tinere cu copii, cu medie de varsta pana in 35 de ani, care lucreaza in domenii ca: soft, finante, juridic, medicina, cu pregatire superioara si care aleg sa cumpere o casa cu o gradina de minim 612 mp in defavoarea unui apartament la bloc.

           Dezvoltatorul cartierului Serena Residence isi concentreaza atentia si investitiile asupra extinderii retelelor de utilitati in tot cartierul precum si pavarea strazilor, pentru ca aceia care cumpara case in acest cartier sa aiba toate utilitatile prezente si in Timisoara.
Mediu

          Cartierul Serena Residence beneficiaza de o suprafata de spatii verzi de 27. 588 mp, distribuite in zone de parcuri si spatii verzi de aliniament.
Pe spatiile verzi de aliniament - zonele cuprinse intre trotuare si drum - va fi plantat gard viu, asa cum se poate vedea din imaginile alaturate de pe strada Castanului.

 
 
 
 Localizare
 
            Cartierul Serena Residence este localizat la sud-est de Timisoara, intre localitătile Moşnita Noua şi Moşnita Veche la aproximativ 5 km de ultima statie de tramvai din fata Complexului de birouri Optica; drumul judetean dintre Mosnita Noua si Timisoara va fi extins la 4 benzi ceea ce va face ca traficul sa se desfasoare normal.
Pentru mai multe detalii privind localizarea exacta a Cartierului Serena Residence Timisoara, vizitati pagina de Localizare
 
  
Utilitati:
 
            Cartierul  Serena Residence beneficiază în prezent de toate utilitatile si anume: drum de acces pavat, strazi pavate, iluminat stradal, curent electric, gaz, apa potabila si canalizare de la reteaua publica a orasului Timisoara, retea RDS din fibra optica pentru internet, televiziune si telefonie.
 
            Strazile care in prezent sunt pietruite vor fi pavate pe masura ce reteaua de apa potabila si canalizarea vor fi extinse si vor fi construite case pe aceste strazi pentru a nu deteriora pavajul.
 
• Strazile din cartierul Serena Residence sunt executate la nivel de strazi pietruite in totalitate si o parte dintre ele sunt deja pavate: Castanului, Margaretei, Frasinului, Serena, Crinului, Salciei, Maslinului.
 
• Retelele de iluminat public stradal sunt executate in totalitate in cadrul cartierului

• Reteaua de gaz este functionala si executata in tot cartierul

• Reteaua de alimentare cu apa este functionala pe strazile pe care sunt construite case

• Reteaua de canalizare este functionala pe strazile: Castanului, Margaretei, Frasinului, Serena, Crinului, Salciei, Maslinului, Gladiolei, Magnoliei in zona de case construite.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina de
Utilitati
 
 
 Lista de preturi
 
 
Va invitam sa consultati sectiunea Modelele de case si preturile acestora