Your guide for real estate investments

Blocul Iris 2 are o singura scara, din care 14 apartamente sunt cu 3 camere dispuse pe doua nivele – duplexuri - cu o scara interioara cu un design modern astfel incat sa separe funcțiunile de zi: living cu bucatarie unde se primesc oaspeti si unde familia se intalneste pentru activitatile comune: filme, mancare, etc., de zona de noapte formata din doua dormitoare cu baie, dressing si zona de depozitare foarte mare. Doar 1 apartament cu scara interioara mai este disponibil spre vanzare.

Scara blocului dispune de doua lifturi din inox satinat de la firma Kone, aflata pe locul 2 in topul mondial al producatorilor de lifturi. Blocul dispune de 51 de locuri de parcare supraterana iar in spatiul din jurul blocului se vor planta copaci si gazon pentru a izola blocul de praf sau de zgomote nocive, spre deosebire de toate blocurile construite in ultimul an in zona, care nu dispun de perdele naturale de protectie.

Casa scarii este iluminata natural de un iluminator din termopan situat la ultimul etaj care este prevazut cu un senzor de fum care descide automat geamurile si cu senzori de ploaie si vant care, atunci cand este deschis pentru o mai buna ventilatie (vara) il inchid automat la primii stropi de ploaie sau la pornirea rafalelor de vant.

Holul blocului este placat cu gresie import Italia, este realizat foarte ingrijit iar culoarea este calda; aceeasi tip de gresie imbraca si casa scarilor.

Primele blocuri Iris construit de Sedako au fost vandute integral chiar in plina criza imobiliara. Succesul inregistrat cu  Iris 1 si Iris 2 se datoreaza in mare parte  seriozitații firmei in procesul de vanzare cu preturile afișate la vedere, exprimate simplu pentru client, anume pret raportat la suprafața utila, singura pe care clientul o vede si o poate aprecia.

Apartamentele sunt complet dotate cu obiecte sanitare (vana, cabina de dus, chiuveta, vas WC si rezervor, robineti, instalatie de dus) si complet finisate, pentru a va permite sa va aduceti mobila si sa va mutati imediat.

Toate apartamentele sunt dotate cu videointerfon color, centrala termica de 24 kW Vaillant, aparate de aer condiționat de 9000 BTU Fujitsu, usi de intrare metalice cu inchidere in 6 puncte, instalatii electrice realizate cu materiale de buna calitate, instalatii termice de buna calitate cu conectarea radiatoarelor prin sertizare care asigura o etansare mai buna decat sistemele clasice prin conectori. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina Detalii tehnice si dotari.

Localizare
Blocul Iris 2 este amplasat in partea nordica a orasului, la 100 m de Calea Torontalului, cu front la strada Grigore Alexandrescu, la o distanta de doar 5 minute de centrul orasului si de Iulius Mall. In apropiere se afla statii ale mai multor linii de transport in comun, precum si hypermarketurile Auchan, Real 1, Metro 2 si Selgros. Pentrru mai multe detalii despre localizarea exacta a blocului, va invitam sa vizitati pagina de Localizare .