Your guide for real estate investments

Blocul Iris 3

 BLOC NOU IN TIMISOARA

BLOCUL IRIS 3 s-a vandut in totalitate


     Blocul Iris 3 este construit in regim de inaltime P+7 si 4 coloane de apartamente de 3 camere dintre care 2 coloane cu apartamente decomandate, pe colt, cu vedere pe doua laturi.

    Sunt amenajate spatiile verzi.Odata cu finalizarea fiecarui bloc IRIS se face punerea in functiune a centralele termice si aparatele de aer conditionat pt care se face proba functionarii la predarea apartamentelor. La toate apartamentele s-au adaugat plase de tantari in culoarea gri inchis pentru uniformizarea fatadei.


    Scara blocului dispune de patru lifturi din inox satinat de la firma Kone, aflata pe locul 2 in topul mondial al producatorilor de lifturi. Blocul dispune de 65 de locuri de parcare supraterana.
Casa scarii este iluminata natural de un iluminator din termopan situat la ultimul etaj care este prevazut cu un senzor de fum care deschide automat geamurile in caz de incendiu si cu senzori de ploaie si vant care il inchid automat la primii stropi de ploaie sau la pornirea rafalelor de vant.
 

    Holul blocului este placat cu gresie import Italia, este realizat foarte ingrijit iar culoarea este calda; aceeasi tip de gresie imbraca si casa scarilor.
   

     Apartamentele sunt complet dotate cu obiecte sanitare (vana, cabina de dus, chiuveta, vas WC si rezervor, robineti, instalatie de dus) si complet finisate, pentru a va permite sa va aduceti mobila si sa va mutati imediat.
    Toate apartamentele sunt dotate cu videointerfon color, centrala termica de 24 kW Vaillant, aparate de aer condiČ›ionat de 9000 BTU Fujitsu, usi de intrare metalice cu inchidere in 6 puncte, instalatii electrice realizate cu materiale de buna calitate, instalatii termice de buna calitate cu conectarea radiatoarelor prin sertizare care asigura o etansare mai buna decat sistemele clasice prin conectori.