Your guide for real estate investments

 

Prezentare apartamente de vanzare in bloc Iris 6 Timisoara

 
    Un nou bloc va fi lansat pe piata, Iris 6, care face parte din  Ansamblul de locuinte Iris pe care compania Sedako l-a demarat in anul 2007 si care va cuprinde un numar de 10-12 blocuri cu apartamente de vanzare  localizate in partea de nord a orasului intre Calea Aradului si Calea Torontalului, mai precis pe strada Grigore Alexandrescu.
 
  Cele 65 de apartamente noi de vanzare  ale blocului Iris 6 din Timisoara, respecta acelasi tip de compartimentare la interior ca si celelalte 496 apartamente vandute deja din ansamblul rezidential Iris.
 
  Principiile de impartire a spatiilor la interior apartamentelor au ramas aceleasi anume, bucatariile sunt open-space, holurile diminuate la minim, iar baile cu suprafata minim necesara pentru a asigura montarea obiectelor sanitare.
 
   Constructia blocului Iris 6 va incepe in luna martie 2017.  Acesta face parte din Ansamblul Rezidential Iris, situat pe Grigore Alexandrescu care face legatura intre Calea Aradului si Calea Torontalului la 50 m de Iris 3 si 300m de Iris 12.
 
 
   Toate apartamentele de vanzare construite si finalizate de catre noi in blocurile Iris sunt integral vandute. Blocul Iris 6 se afla la vanzare inca din faza de proiect. La blocurile Iris 4, 5, 7 si 12  mai exista un numar mic de locuri de parcare si boxe la vanzare.
 
   Calitatea apartamentelor de vanzare din blocurile Iris si raportul bun pret/calitate a determinat ca ritmul de vanzare a acestor apartamente sa fie foarte bun si astfel sa fie vandute chiar inainte de finalizare. 
 
  Si apartamentele din Iris 6 se vor preda cu finisaje de calitate ca si celelalte apartamente livrate de compania Sedako. Apartamentele sunt dotate cu centrala termica proprie, aparat de aer conditionat, videointerfon color cu touchscreen, parchet laminat canelat de 10m import Germania, usi interioare, usa intrare metalica, finisate cu faianta, gresie, au obiecte sanitare monatate si calorifere.
 
   Daca doriti sa antecontractati din faza de constructie, aveti avantajul ca puteti decide culoarea parchetului si grosimea lui, a usilor, mici modificari interioare, inchiderea bucatariei, culori la gresie si faianta si de asemena puteti avea cereri particulare, care sa va permita ulterior o mobilare, respectiv o adaptare a functionalitatilor la modul dvs. de viata, la rutina zilnica. 
 
   Calitatea finisajelor este recunoscuta in piata imobiliara timisoreana, dovada stau si testimonialele celor care au cumparat in blocurile construite pana acum.
 
   Din totalul de 65 de apartamente de vanzare, 54 de apartamente sunt cu 2 camere, 10 apartamente  sunt cu 3 camere, si un singur apartament este cu 1 camera.
 
   Blocul nou Iris 6 dispune de 39 locuri de parcare subterane si 22 locuri de parcare supraterane.
 
   Finantare
 
  Cumpara direct de la dezvoltator cu comision 0. Ai avantajul ca esti consiliat in obtinerea unui credit in cazul in care accesezi un credit bancar pentru  suma necesara cumpararii apartamentului in baza veniturilor. 
 
  Avem echipe de consultanti dedicate care te pot sprijini in procesul de decizie in ceea ce priveste contractarea unui credit de  la principalele banci cu care lucram: BRD, BCR, Piraeus ,Alpha. Garantam ca facem toate demersurile pentru dumneavoastra in vederea  obtinerii unui raspuns clar de la banca in ceea ce priveste acordarea sau nu a creditului si in ce conditii.
 
 
 Cum starea financiara a fiecarui client este unica, dobanzile, comisioanele, ratele de plata vor fi individualizate in urma discutiilor avute cu una dintre bancile cu care lucram si de care suntem multumiti in continuare. Nu impunem alegerea bancii care va acorda credit, dar va putem consilia pe baza experientei pe care o avem in lucrul cu bancile. Sunt banci care au dobanzi individualizate pentru Ansamblul Iris si o rapiditate mai mare in a rezolva cererile clientilor.
 
  Servicii
 
  Echipa de vanzari a Sedako Group, formata din 10 oameni cu experienta cuprinsa intre 8 si 19 ani pe piata imobiliara va insoteste de la primul pas al vizionarii si pana la procesul verbal de receptie a locuintei. De asemenea, va asista pe toata perioada de garantie a lucrarilor la remedierea imediata a tuturor retusurilor/defectiunilor/micilor probleme inerente in cazul oricarei constructii noi.