Your guide for real estate investments

Blocul Iris 1

Primul bloc construit de Sedako a fost blocul Iris 1. Constructia acestuia a fost demarata in luna august 2007, blocul fiind finalizat in luna septembrie 2008, iar ultimul apartament a fost contractat in luna decembrie 2009.


 

Locatie
Calea Aradului, Str. Grigore Alexandrescu, nr. 174 – în spate la Peugeot

Regim inaltime
S + P + 7E +Er
2 scari: scara A si scara B

Descriere
La subsol este amenajata o parcare subterana cu 49 de locuri.
La suprafata sunt 26 de locuri de parcare si spatii verzi.
La nivelul parterului functioneaza spatii comerciale, in care se pot desfasura activitati comerciale, servicii, activitati de recreere sau activitati sociale, cu acces direct din exterior, la nivelul trotuarului.
In incinta parcelei se regasesc drumuri de acces si iesire de pe parcela, cu circulatie auto si trotuare pentru circulatia pietonala. Acestea sunt finisate cu dale rezistente la trafic auto.
Sunt prevazute 2 scari de bloc: A si B fiecare cu 2 lifturi dar cu acces comun in bloc printr-o receptie. La nivelele superioare (etaj 1 – etaj 7 si etaj retras) sunt construite 61 de unitati de locuit:

Tipuri apartamente
34 de apartamente la scara A si 27 de apartamente la scara B
1 apartament cu 2 camere tip penthouse
3 apartamente cu 3 camere tip penthouse
6 apartamente cu 3 camere cu scara interioara
26 apartamente cu 2 camere
25 apartamente cu 1 camera

Detalii tehnice
  Structura cladirii este formata din fundatii tip radier general din beton armat, plansee tip dala de 20 cm, stâlpi si diafragme din beton armat, cu închideri de zidarie de caramida porotherm. Peretii exteriori sunt placati cu sistem termoizolant de 8 cm si finisati cu materiale de calitate BAUMIT.
Tamplaria PVC este armata cu otel zincat si sticla LOW-E având un coeficient de transfer termic K=1,1W/mpK, având o culoare alba pe interior si o culoare gri pe exterior, de asemenea pervazul exterior este de culoare gri.

Instalatii electrice
   Instalatiile electrice cuprind: tablouri electrice MOELLER cu sigurante automate, aparataj electric marca GEWISS, curenti slabi pt: TV, internet, telefon si video interfon marca COMMAX, clima marca FUJITSU cu o putere de 9000 BTU/h.

Instalatii si bai
  Instalatiile termice cuprind: centrale termice de apartament tip VIESSMAN cu tiraj fortat de putere 24 KW, radiatoare de otel KERMI cu robinet termostat, radiatoare de baie V&N tip scarita, iar alimentarea cu apa si încalzirea se face prin tuburi multistrat izolate TUBOPLAST.
 Instalatiile sanitare cuprind: obiecte sanitare ROMSTAL si baterii cu cap ceramic TEKA.

Finisaje
    Finisajele interioare cuprind: pardoseli din gresie si parchet laminat de 8 mm system dublu click si burete izolator de 3 mm, placaje cu faianta, pereti cu vopsea lavabila superioara culoare alba, iar balcoanele si terasele au pardoseli din gresie si balustrazi metalice.
    Balcoanele si terasele sunt finisate cu pardoseli din gresie si balustrazi metalice.